Foredrag

Livserfaring og anderledes valg

Med i Malenes rygsæk ligger en masse tunge sten som hun bærer rundt på, men de ligger dybt begravet iblandt en masse livserfaring modige og anderledes valg end de fleste vælger og mest af alt en masse fantastiske oplevelser. Som tidligere foredragsholder ud fra Malenes hårde barndom og hendes bog “Brevtilmor” Hun afholder online foredrag om at tage springet fra en ansættelse som frisør, til livet som selvstændig i en alder af 23 år,hun fortæller blandt andet hvordan hun i livet sammen med Christian laver en U-vending. Hendes mål med livet er hele tiden at udvikle og uddanne sig og vigtigst af alt lave noget, som for hende giver mening og en masse energi, samtidig med at hun inspirere andre til måske også at lave en U-vending der for dem giver mening i deres liv, hvor de er lige nu. 

Den bedste udgave af sig selv!

I Christians rygsæk ligger en masse livserfaring. Han bærer også rundt på nogle tunge sten, men ligesom i Malenes rygsæk ligger der heldigvis også en masse magiske sten, som for ham, den dag i dag er dem han allerhelst bærer rundt på. Med livet som selvstændig i rigtig mange år, men også en voldsom konkurs, til den dag i dag at udleve sin drøm i Malenes og hans virksomhed. Christian er også tidligere fordragsholder sammen med Malene hvor han fortæller om hvordan man støtter sin kone og lever sammen med en kone der har haft så dyster en fortid. Hans mål med livet er at få allermest ud af det, sammen med sin familie. Christians mål er hele tiden at være den bedste udgave af sig selv. 

Tilmeldig dig vores - Tankevækkende foredrag

Sammen holder Christian og Malene online foredrag, så du hjemmefra i sofaen kan sidde og høre om deres U-vending og om hvordan Christian og Malene vender det negative til det positive. Vi kan godt love dig at det er et rørende, humoristisk, inspirerende og tankevækkende foredrag. 

Næste foredrag afholdes d 8/12 fra kl 20.30-22.00 

Ved tilmelding send en mail på koldbøtterne@kolbøtterne.dk 

Du modtager et link hvor du på dagen kan klikke dig ind for at deltage 

Foredraget koster kun 200 kr.

Tilføj en kommentar