Kolbøtterne støtter Team Rynkeby

Kolbøtterne støtter Team Rynkeby - Storstrøm, og ved at være Guld Sponsor af det store velgørenhedscykelhold, er vi med til at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. Ved siden af vores sponsorat har vi selv valgt at trække i cykeltøjet og skal cykle med til Paris næste sommer.

Vi ser det som en fantastisk mulighed for at møde nogle fantastiske menneske med hjertet det rigtige sted, samtidigt med at vi for rørt kroppen lidt selv.

 

11 motionscykelryttere besluttede sig for at cykle til Paris

Kolbøtterne støtter Team Rynkeby 2021

Team Rynkeby startede i Danmark i 2002, da 11 motionscykelryttere besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen af Tour de France.

Cyklisterne, alle med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S, overbeviste fødevarefirmaet om at være hovedsponsor, og med opbakning fra andre sponsorer, gav den første cykeltur et overskud på 38.000 DKK, som cykelholdet kunne overrække til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital.

Dette er udgangspunktet for en årlig tradition, der har bredt sig over hele Norden. For hvert år kommer flere hold til, som i fællesskab rejser penge til børn med kræft.

 

Fra ét til 54 hold

I dag består Team Rynkeby af 54 hold med 2100 motionscykelryttere og 450 hjælpere. Motionscykelryttere i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Færøerne og Island er blevet udvalgt fra tusindvis af ansøgere, som har udfyldt ansøgningsskemaet på Team Rynkebys website. Alle deltagerne skal cykle de godt 1.200 km til Paris og derved rejse penge til børn med kritiske sygdomme.

Her præsenteres deltagerne. Det er også her du kan vælge hvilket team du ønsker at støtte. Pengene går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Tilføj en kommentar