Besøg vores showrooms i København og på Møn

Kære Kunder og følgere

Søndag d 13/9 slog vi dørene op for vores nye showroom i København på Langelinie Kaj 22. Lokalet er stort, lyst og lækkert og vi har fået plads til en masse lækre borde som du kan komme og se og mærke.

Vi har forskellige størrelser i vores træsort finsk fyr, og så har vi også fået egetræsborde og nogle one of a kind produkter i lækkert genbrugstræ. Du har altså mulighed for at få er helt unikt bord ind i dit hjem, som ingen andre har. Vi har også et kæmpe udvalg af farver så det kan passe ind i den stil som du i forvejen har og du har også mulighed for at vælge om du vil have et plankebord med naturkanter eller lige kanter.

Vi customizer alle plankeborde, så du har hos os mulighed for at få det bord som du drømmer om.

Vi holder ikke åbent hver dag, da vi bor og producerer alle vores plankeborde på Møn, men vi holder åben om søndagen så du forhåbentlig har mulighed for at komme og besøge os. Du har også mulighed for at bestille dit helt unikke plankebord på vores webshop.

Få privat rundvisning online

Hvis du ikke har mulighed for at komme i vores showroom og ikke føler at du er klædt på til at tage det rigtige valg, kan vi altid lave et Facetime-opkald og tage dig igennem hele vores univers af vores produkter. Kontakt os for at aftale nærmere

Besøg vores showroom på Møn

Hvis du har lyst til at besøge vores showroom på Møn er du også meget velkommen. Vi holder åbent om lørdagen med lige så mange lækre plankeborde og one of a kind produkter.

Showroomet befinder sig på en landejendom i bedste Morten Korch stil med loft til kip og synlige bjælker. Adressen er Ulvshalevej 66, 4780 i Stege

Foruden plankeborde har vi også en masse lækre gamle og unikke lamper, med en masse historie som klær’ ethvert hjem. Du finder også et spændende udvalg af stole, hvor vi sørger for altid at have de nyeste design, og vælger altid dem med bedst komfort, så man har lyst til at sidde der i længere tid. 

Plankeborde der er bygget til at blive brugt

Vores plankeborde kan holde til det meste. Vi har fundet en formel der gør at du kan bruge dit bord. Forstået på den måde at man ikke behøver beklæde det smukke bord med en voksdug når der kommer gæster. Gør i stedet plankebordet til en del af en formidabel og kreativ opdækning når der kommer middagsgæster, og giv træet lov til at shine igennem. Et plankebord er med til at give det sidste touch til din flotte styling, og dine gæster vil uden tvivl elske det.

Daglig vedligeholdelse er blot en hård opvredet klud. Indimellem kan du gnide bordet ind i lidt mineralsk olie, på den måde vil træet holde sin flotte glans, samtidig med at du fremhæver årene i træet.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showrooms.
På begge adresser er der mulighed for parkering lige ved døren. 

Tilføj en kommentar