Boligstyling

Drømmer du om ny inspiration eller står du overfor et forestående boligsalg, hvor indretningen kan være med til at løfte salgsprisen? Hos Kolbøtterne tilbyder vi boligstyling til private og erhverv, og det gælder både rådgivning og udførsel. 

Vi arbejder bl.a. med projektlejligheder, butikker, hoteller, kontorer og ejendomme der skal sælges. Vi tilbyder altid tilbyder en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor du kan høre, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Skal du sælge bolig?

Går du med salgstanker, og vil du gerne have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg?

Det er altid vigtigt at gøre noget ekstra for at køberne husker din bolig. Book et rådgivningsbesøg og få professionel hjælp til at komme godt på vej fra lige fra starten af dit boligsalg.

Med et rådgivningsbesøg tager vi udgangspunkt i din egen indretning og gennemgår boligen. Du får en rapport med forslag til, hvad der bør ændres/ordnes, før boligen bliver lagt ud til salg. 

Er du ejendomsmægler og interesseret i et samarbejde omkring boliger i dit område, så kan du kontakte os direkte.

Boligstyling til salg af bolig
Founder image

Mangler du inspiration?

Er du gået død i din egen indretning, eller ved du bare ikke hvor du skal starte med din nye bolig?

Med et rådgivningsbesøg kommer vi hjem til dig og  lytter til dine tanker og ideer, og ud fra det, kommer med vores forslag til, hvordan du skaber en hyggelig, praktisk, og flot indretning ud fra de økonomiske midler, tanker, og ønsker du måtte have.

Under besøget får du alle vores bedste tips til hvordan du kan opnå dine indretningsdrømme.

Ønsker du et specifikt designforslag eller indkøb af nyt interiør er der ofte gode priser at hente ved køb igennem os fra vores specialproduceret design og brede udvalg af kendte brands. Ofte er tiden vi bruger, tjent hjem alene på rabatterne vi kan give på vores møbler og interiør.

Fuld boligstyling

Den fulde boligstyling-pakke er til dig der ønsker en gennemgang af en tom bolig. Vi indretter med møbler og interiør særligt udvalgt din bolig, fra vores eget lager.

Pakken inkluderer:
  • Alt inventar
  • 6 ugers leje af inventar
  • Boligfotograf med mulighed for dronevideo
Kontakt for tilbud

Priser fra kr. 9.100,-. Priserne udregnes individuelt og beregnes efter antal værelser, rummenes størrelse, boligens beliggenhed, etage m.m.

Medium boligstyling

Med medium-pakken "pifter" vi din bolig op med vores interiør. Vi gennemgår boligen og udarbejder en rapport, hvorefter du tilpasser efter vores anbefaling. 

Pakken inkluderer:
  • Interiør
  • Boligfotograf med mulighed for dronevideo
Kontakt for tilbud


Priser fra kr. 5.000,- inkl. moms. Interiøret nedtages umiddelbart efter fotograferingen er afsluttet, hvis boligen er beboet. Er boligen ubeboet, kan interiøret lejes på ugebasis. Priser fra kr. 250,- pr. uge.