Christian Lauritsen

52 år, far til 4 og selvstændig på 20. år

Mail: christian@kolboetterne.dk. Telefon: 91 26 26 26

Christian er 52 år og født og opvokset på Fyn. I de fleste af Christians barndomsår har han boet sammen med sin far, som lærte ham en stor del om livet. Hans far lærte ham også at cykle, og ud af det kom der en titel som dansk mester i holdløb. Til stor sorg døde Christians far for 15 år siden i en brand, og i stedet for altid at ville gøre sin elskede far stolt, gør han nu sin hustru stolt. 

Christian har været selvstændig i 20 år, og oplevede på nært hold konsekvensen af finanskrisen i 2008 hvor hans firma gik konkurs, og både kompagnon og investorer oplevede store økonomiske tab. Et hårdt år for virksomheden blev til et lykkens år for kærligheden, for det var samme år Christian mødte Malene, og hun gav ham, sammen med børnene, lysten til at kæmpe videre. 

I dag arbejder Christian sammen med sin kone i firmaet Kolbøtterne, og han elsker det - om end han går noget mere forsigtigt til værks, efter at have gennemlevet finanskrisen.

På trods af sin alder tror Christian stadigvæk at han er 22 år, og det er måske derfor Christian og Malene er så stærkt et par, på trods af aldersforskellen. Han elsker livet og sin familie højere end alt andet. Sammen med Malene sætter han alt ind på at udleve deres fælles drømme. Foruden virksomheden er Christian stadig at finde på cyklen som hans far engang lærte ham at køre på, og han elsker også at løbe og være ude i naturen.

Hvis man spørger Christian om der var noget han ville lave om på, så peger svaret i retningen af hans to store drenge, som i dag er en del af hans og Malenes store sammebragte familie. Han er dog opsat på at lære af fortiden og gøre det bedste han kan, og lidt mere til. 

"Jeg elsker alle mine børn lige meget. Men hvor ville jeg dog ønske der fandtes en manual til dem."
- Christian

Følg os på Instagram

@maleneogchristian

insta-img
insta-img
insta-img
insta-img