Kolbøtternes webshop

Håndlavede møbler lavet af fyrretræ og egetræ. Vi bruger flest bæredygtige produkter, vi upcycler og recycler og forvandler de mest sjove ting til et møbel

Levering

Leveringsdage

Faste leveringsdage på Sjælland:
Tirsdage fra kl. 16 – 21
Fredage fra kl. 16 – 21

Faste leveringsdage i Jylland og på Fyn:
Torsdage fra kl. 10 – 20

Levering udenfor Danmark:
Er du bosat udenfor Danmark har du også mulighed for at få levering. I disse tilfælde bedes du kontakte os for at høre nærmere.

Leveringspriser

Ved køb over 2400 kr:
Fri fragt med levering til kantsten i Danmark (landfaste øer) 

Ved køb under 2400 kr:
Sjælland: 400 kr  (ikke muligt pt. pga. Covid19)
Fyn: 600 kr  (ikke muligt pt. pga. Covid19)
Jylland: 800 kr  (ikke muligt pt. pga. Covid19)

Hjælp til levering og montering: 400 kr (OBS: Ved hjælp forstås at vi løfter i den ene ende. Dog ikke muligt pt. pga. Covid19).

Handelsbetingelser

1) Priser og forbehold

Alle priserne på siden er inklusive 25% moms. Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, tekniske fejl og udsolgte varer. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, såfremt der måtte være en fejl i prisen på varen. Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb. 

2) Produkter

Vores ubehandlede bordben i stål har et råt og industrielt udtryk. Det betyder også, at de kan danne overfladerust, hvis de udsættes for vand. Hvis dette ikke ønskes kan de spraymales med klarlak og dermed modstå vand.

3) Betaling

Du har mulighed for at betale med bl.a. VISA og Mastercard. Pengene hæves først på din konto når pakken er afsendt. Alle betalinger hos Kolbøtterne foregår via Quickpay, som certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. Det betyder, at alle data, som du sender i forbindelse med dit køb med betalingskort, er krypterede og derfor ikke kan læses af os eller tredjepart.

4) Fragt og levering

Levering foretages af Kolbøtterne eller 3x34. Vi tilstræber at levere din bestilling indenfor 2-7 hverdage. Priser på levering kan ses i leveringssektionen øverst på siden.

5) Reklamationsret

Hvis dine varer lider mangel, har du som forbruger 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få dine varer repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Er der sket skader pga. fejl ved forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid, gælder reklamationsretten ikke. Har du konstateret en fejl eller mangel, skal du reklamere hurtigst muligt. Ved reklamation kontakt os på Info@kolbøtterne.dk

6) Fortrydelsesret

Hos Kolbøtterne har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten kan kun anvendes, såfremt varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis vi vurderer, at varen åbenlys har været taget i brug.

Ved benyttelse af fortrydelsesretten, betaler køber selv for eventuelle leveringsomkostninger i forbindelse med, at varen sendes retur. Endvidere er det produktets pris uden fragtomkostninger som tilbagebetales. Sørg for, at varen er forsvarligt emballeret, når du sender den retur til os. Med returvaren, skal der vedlægges en kopi af fakturaen. Så snart varen er modtaget og godkendt, overfører vi beløbet til din bankkonto hurtigst muligt. Tilbagebetalinger sker kun til det betalingskort, som er blevet benyttet under handlen.

Vurderer vi, at betingelserne for fortrydelsesretten ikke er opfyldt, kontakter vi dig på din mail med en begrundelse. Hvis varen ikke accepteres retur, kan varen afhentes på vores adresse eller fremsendes på egen bekostning. Der forekommer ikke fortrydelsesret på specialbestillinger, som er produceret efter mål.

Returnering foregår til: Kolbøtterne, Ulvshalevej 66, 4780 Stege

7) Personlige oplysninger

For at kunne sende varer til dig, samt yde den bedste service, beder vi dig oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer, når du handler hos Kolbøtterne. Oplysninger bliver behandlet fortroligt og videregives ikke til tredjepart.