Malene Lauritsen

37 år, mor til 4 og selvstændig på 14. år

Mail: Malene@kolboetterne.dk. Telefon: 91 26 26 26

Malene er 37 år, født og opvokset i Nakskov og uddannet frisør. En hård opvækst resulterede i, at hun havde svært ved at finde ud af hvem hun var og hvad hun skulle med livet. Men ud af barndommens mørke kom selvbiografien "Brev til Mor", som senere hen blev til dokumentaren "Væk fra incestens skygge". Det dannede grundlag for, at Malene, udover at være forfatter, også er foredragsholder. Hun brænder for at åbne op om et tabubelagt emne som incest, for at give tro og håb til andre der har lidt samme skæbne. 

Som 23-årig blev Malene selvstændig og mor til tvillingerne Oscar og Elliott. Sammen med Christian har hun senere fået børnene Coco og Nimbus.  

Malene er en evig optimist og gør altid sit ypperste for at vende noget negativt til positivt. At være selvstændig kan til tider være hårdt, men hun elsker i det store hele den frihed det giver hende og familien. 

Natur, eventyr samt kærligheden til familien og dyrene betyder alt for hende, og foruden familiens tobenede medlemmer har de også en Border Collies der ofte er med på løbeturene. 

Hvis man spørger Malene om der var noget hun ville gøre om i livet, så svarer hun, at hun gerne ville have været en bedre mor for sine ældste drenge. Den dårlige samvittighed kan tynge over ikke at have kunne give dem kernefamilien.

Hun vælger dog at se positivt på det, og i det lys er drengene heldige at have både en fantastisk bonusmor og bonusfar, samt en stor udvidet familie på deres fars side.

Følg på Instagram

@maleneogchristian

insta-img
insta-img
insta-img