Kolbøtternes webshop

Genbrug, upcycling og bæredygtighed. Vi giver gamle genstande et nyt og langt liv.

Materialer og vedligeholdelse

Vores største ønske er at give dig en god oplevelse af at købe dit nye plankebord hos os. Derfor mener vi at det er en god ide, at du lærer dit nye bord lidt at kende.

Vi bruger 4,5-5 cm kraftige fyrretræsplanker, sammen med bukke eller jernben, da dette giver et super rustikt look samtidig med en stor holdbarhed. Vi anbefaler altid at sætte filtdutter under benene, så gulvet ikke ridses.

Vedligeholdelse af plankeborde
Da vi selv har børn, var det en stor prioritet at vores plankeborde er nemme at rengøre, derfor får alle plankeborde en behandling, så de efterfølgende blot rengøres med en våd klud.

Når vores planker kommer til os fra vores leverandør, er de allerede ovntørret. Det betyder at fugtigheden i plankerne er så langt nede at de efter vores behandling er klar til at komme ind i din stue. Til forskel fra en plade er et plankebord stadigvæk organisk, hvilket betyder at det vil fortsætte med at arbejde blandt andet i forhold til årstiderne, men det skal du ikke se som at der er fejl, men derimod har du fået et plankebord der er helt unikt.

Bordben i stål
Vores ubehandlede bordben i stål har et råt og industrielt udtryk. Det betyder også, at der kan dannes overfladerust, hvis de udsættes for vand. Hvis dette ikke ønskes kan de galvaniseres så de kan modstå vand.

Udendørs plankebord
Vores plankeborde er også særdeles populære som haveborde, dog skal du her forvente at dit bord over tid bliver rustikt, med revner og nuanceforskel. Det er altsammen med til at give dit plankebord kant og stil. Dit havebord elsker at blive tørret ind i lidt helt almindeligt solsikkeolie et par gange om året.

Da vores plankeborde laves helt efter dine ønsker på bestilling er det selvfølgelig købt som beset, derfor ydes der ingen returret.

Der medfølger gratis jernbukke til alle vores plankeborde.

Natur, Eg

Cognac, Eg

Fransk antik, Eg

Røget, Eg

Hvid, Fyrretræ

Grafit, Fyrretræ

Nøddebrun, Fyrretræ

Sort, Fyrretræ

Jord, Fyrretræ

Røget, Fyrretræ

Lys røget, Fyrretræ