Nybyggerhuset

I Nybyggerne 2020 er vi med som Hold Gul, og skal indrette et nybygget hus i Silkeborg. På denne side kan du læse mere om hvert enkelt rum i vores hus i takt med at programmerne vises på TV2.

Vi åbner op for et nyt rum her på siden efter hver udsendelse, og gør vores bedste for at fortælle om alt fra møbler til farver, tapet og materialer vi har brugt i huset. God fornøjelse!

Soveværelse

Det første rum der skal laves i Nybyggerhuset er soveværelset, og vi har 4 dage til opgaven. Læs med her for at se billeder af soveværelset og bliv klogere på hvilke materialer, maling og tapet vi har valgt.

Se soveværelset
Nybyggerne soveværelse 2020
Entré i gult hus, Nybyggerne 2020

Entré

Det andet rum vi skulle indrette i Nybyggerhuset var entreen. Det tog os ikke lang tid at komme frem til, hvad det vigtigste element i dette rum var for os: at skabe opbevaringsplads til vores store familie. Se hvordan vi løste den udfordring her.

Se entreen

Badeværelse

I husets tredje rum er det badeværelset der står for skud, og denne gang lod vi os inspirere af et enkelt møbel som skulle vise sig at lægge stilen for resten af rummet. 

Se badeværelset
Nybyggerne badeværelse 2020
baghave i gult hus, Nybyggerne 2020

Baghave

Det fjerde rum i Nybyggerhuset var baghaven, og her kom vi for alvor på prøve, da vi aldrig har designet og anlagt sådan en før. Men vi er naturligvis altid friske på en udfordring, og her kan du se resultatet. 

Se baghaven

Børneværelser

Da det kom til at indrette husets to børneværelser hentede vi familiens to eksperter, Nimbus og Coco, til Silkeborg så de kunne være med til at lave deres egne værelser. Se resultaterne her.

Se børneværelser
Nybyggerne børneværelse 2020
Køkken i gult hus, Nybyggerne 2020

Køkken

Det femte rum i Nybyggerhuset var køkkenet, og her ville vi gerne sørge for det blev unikt og personligt. Vi blev utroligt tilfredse med resultatet, og vores løsning kan gøres billigt. Se hvordan her.

Se køkkenet

Spisestuen

Husets spisestue valgte vi at opdele i to zoner, for at passe til vores families behov. Se hvordan vi fik lavet et multifunktionelt og lækkert rum her.

Se spisestuen
Nybyggerne spisestue 2020
Køkken i gult hus, Nybyggerne 2020

Forhave

Nu er det tid til at færdiggøre haven i Nybyggerhuset, og denne gang vælger vi at prøve kræfter med at lave en spiselig have der kan give fornøjelse til hele familien.

Se forhaven

Stue

Husets sidste rum blev stuen, og her valgte vi at fortsætte med farverne som vi startede med køkkenet og spisestuen. Se det færdige resultat her.

Se stuen
Nybyggerne stue 2020