Nybyggerne 2020

Den 30. september blev første afsnit af Nybyggerne sæson 6 vist, og vi var med i konkurrencen om at vinde huset i Silkeborg, som team gult hus. Herunder kan du se alt vedrørende vores deltagelse i programmet.

Nybyggerhuset i Silkeborg

Vi designede 10 rum til Nybyggerhuset i Silkeborg, og her kan du dykke ned i hver enkelt af dem og læse flere detaljer.

Se gult hus

Ansøgning og casting

Læs hvordan det gik til fra vi så opslaget om Nybyggerne 2020, til vi deltog i castingen.

Læs med

Moodboard

Som en del af castingen til Nybyggerne skal du lave et moodboard, og her deler vi vi detaljerne om det vi lavede.

Læs med

Nybyggerne 2020

I Nybyggerne sæson 6, der havde premiere på TV2 i sensommeren 2020, havde vi fornøjelsen af at være et af de fire par og deltog som gult hus.

I denne sæson var det nogle lækre huse der ligger i et nybygget område af Silkeborg, og det var her alle optagelserne til programmet foregik. Konceptet er som årene før: fire forskellige par skal på kort tid designe og bygge rum (og haver) i et helt råt, nybygget hus. Tiden er knap og budgettet er stramt, og præmien der kæmpes om er selve huset i Silkeborg.

I starten af 2020 sendte vi ansøgning til programmet, gik videre til casting og blev i sidste endte udtaget til at være et af de heldige par. Vi har skrevet om hele casting-processen her, og hvis I overvejer at melde jer til næste års program kan det måske give et lille indblik i hvad I kan forvente.

Hvornår var premieren på Nybyggerne 2020?

Nybyggerne sæson 6 havde premiere den 30. september og hver uge kunne man se et nyt rum blive bygget, helt op til live finalen den 25. november. Alle programmerne blev sendt på TV2 og kunne også streames online på TV2 Play - her kan man desuden stadig se Nybygger programmerne fra 2020 og tidligere sæsoner.

I 2020 var dommerne på programmet Ask Abildgaard, Mette Helena Rasmussen og Christian Degn havde sin første tjans som vært - det gjorde han til topkarakter!

Hvem vandt nybyggerne sæson 6 i 2020?

Vi havde naturligvis ønsket at kunne skrive at vi var de heldige vindere af Nybyggerne 2020, men vinderparret blev søde Sunnvá og Martin fra blåt hus, og det var så velfortjent. Alle deltagere var fantastisk søde, og det var en fornøjelse at lære dem at kende og se deres kreative udfoldelser i de respektive huse. 

De medvirkende Nybygger-par i år var:

  • Gult hus: (Os) Malene og Christian
  • Blåt hus (Vindere): Sunnvá og Martin
  • Grønt hus: Trine og Mikkel
  • Rødt hus: Stephanie og Kristoffer

Finalen

Nybygger-finalen fandt sted den 25. november efter sidste program blev sendt. Finalen var live og blev afgjort af SMS afstemning fra seerne. At vente på afgørelsen var nervepirrende, og vi havde i forvejen været i Silkeborg et par dage op til finalen. Det blev en mindeværdig dag og oplevelse, og vi havde selvfølgelig børnene med.

Hvad sker der med de andre huse?

Vi er blevet spurgt mange gange hvad der sker med husene blandt de par der ikke vinder, og svaret er ganske kort: de bliver sat til salg. Det betyder at det står dig, os og alle andre frit for at købe huset. Vi ville hjertens gerne selv købe vores gule Nybyggerhus, men det kræver lige at vi får solgt vores hus på Møn først.

Vi skulle bygge 10 forskellige rum, og du kan læse meget mere og se billeder fra vores her: soveværelse, entre, baghave, spisestue, forhave, to børneværelser, stue, køkken og badeværelse.