Mød Kolbøtterne

Christian & Malene har været gift i 12 år og har sammen to børn, Coco og Nimbus. De har hver især to børn fra tidligere forhold og elsker deres sammenbragte familie. For 10 år siden blev de selvstændige sammen og begyndte at lave plankeborde. Her er deres historier.

Malene Lauritsen

Mor til 4 og selvstændig på 14. år

Malene er 37 år og født og opvokset i Nakskov. Hun blev oprindeligt uddannet frisør men har for længst lagt kærligheden over på indretning og design i stedet. Hun er mor med stort M, forfatter, foredragsholder og en evig kreativ sjæl. 

Læs mere om Malene

Christian Lauritsen

Far til 4 og selvstændig på 20. år

Christian er 52 år og født og opvokset på Fyn. Han har lært sig selv alt han ved omkring møbelproduktion, og elsker at bruge sin kreativitet på at give gamle genstande nyt liv. Derudover er Christian far til fire og bonusfar til to, og elsker deres store sammenbragte familie.

Læs mere om Christian

Huset på Møn og drømmen om Silkeborg

For 5 år siden flyttede Christian og Malene til Møn, ved lidt af en tilfældighed. De fandt ejendommen i total Morten Korch stil - en stil de aldrig havde givet sig i kast med før.

For dem var det et håndværkerprojekt, uden at ville støde tidligere ejer af huset som havde knoklet i årevis, for at skabe et personligt hjem. Men Christian og Malene var blændet af ideer, og så ikke mange udfordringer. De var ikke klar over hvad et indebar,  at købe en gammel ejendom fra år 1849. Med hjælp fra Google og hjælp udefra blev drømmen om Morten Korch-ejendommen til virkelighed, og i løbet af 4,5 år blev hele huset bygget om.

Du kan se billeder af husets indretning her.

Christian og Malene elsker at arbejde, der er deres drøm og passion. At slappe af og bruge tid med børnene er dog også vigtigt for dem, ligesom de gør sig meget i løb og træning.

De har tidligere løbet bl.a. Marathon, men på det seneste bliver det ikke til meget mere end 7km - det er grænsen for hvornår Malene begynder at snakke og blive fuld af gode ideer, og Christian bliver forpustet. 

Christian og Malene elsker deres hus på Møn og troede det var her de skulle blive gamle, men nu er huset sat til salg og drømmen hedder Silkeborg. Nye eventyr venter, og hvem ved hvad der er i vente?

Vi støtter

Plant et træ

For hvert solgt plankebord planter vi et nyt træ. Hele idéen om smukke plankeborde som et symbol på bæredygtighed, det at passe på naturen, at vi som mennesker giver jorden noget igen og derved bidrager positivt til vores globale CO2 udfordring. 

Kolbøtterne støtter familier med kræftramte børn

Kræftramte børn

Vi støtter foreningen for Familier med kræftramte børn, som brænder for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.  

Følg os på Instagram

@maleneogchristian

insta-img
insta-img
insta-img
insta-img