Historien bag vores virksomhed

Vores virksomhed går 10 år tilbage, til dengang hvor vi begyndte at lave plankeborde (ved en tilfældighed), og startede et liv som selvstændige.

Malene ønskede sig inderligt et plankebord og forelskede sig faktisk i et. Det kostede dog den store sum á 35.000 kr. og der var Christian lidt nærig. For at være helt ærlig havde vi heller ikke råd til det. I stedet for at købe valgte vi at bygge vores eget plankebord, og det skulle vise sig at blive det første af mange.

Vores første plankebord bestod af nogle meget lækre planker vi fandt på en shoppetur, helt uvidende om hvad vi skulle gøre med dem. Først i tredje forsøg lykkedes det os at få bygget et plankebord, som havde den rigtige farve, var slebet godt nok og endnu vigtigere, som ikke braste sammen imens vores børn kravlede rundt på det. Vi havde endelig lavet et bord det fungerede til vores store familie, og som kunne tåle en hårdhændet behandling uden at kræve en voksdug.

Venner kom på besøg og forelskede sig i vores plankebord, og ønskede at vi skulle bygge et til dem. At venner ville købe noget vi havde lavet var et kæmpe skulderklap. Vi tænkte, at her kunne være en forretningsidé og derfor prøvede vi at sælge nogle plankeborde online med succes, og salget gik stærkt.

Vi åbnede vores første “showroom” i vores daværende hus i Helsingør og folk kom fra nær og fjern. Da vi senere flyttede tilbage til en lejlighed i det centrale København fulgte vores showroom med, og også her strømmede folk til. Da Coco blev født og fik kolik blev vi enige om, at det var tid til at åbne et rigtigt showroom i København.

Vi gik fra at sælge plankeborde til også at sælge gamle lamper og spisebordstole. Vi begyndte at få efterspørgsler på caféborde, messemøbler og indretningsopgaver begyndte at tikke ind fra både private og erhvervsdrivende.

I dag er vi stadigvæk selvstændige og elsker det vi laver. Vi driver stadigvæk vores webshop med bæredygtige møber vi upcycler og recycler og mange "one of a kind" produkter.

Vi har to showrooms, et i København og et på Møn, som begge oser af gamle fund. Hos os, får gamle møbler og genstande altid nyt liv, og det er vigtigt for os at vise vores børn hvordan man kan få gamle ting til at spille igen.

Vores børn er oftest med på sidelinjen, og vi mener faktisk begge at vi fungerer bedst med børnene omkring os – men børnene er også vanvittig dygtige til at være søde. I vil derfor ofte kunne møde vores børn i vores showrooms hvor de elsker at være med og sige hej til kunderne.

Vores virksomhed er i dag blevet et familieprojekt.